Գլխավոր | Հրաշքներ | Те, що для вас найважливіше, в першу чергу може перетворитися на ідола…

Чи можна бути абсолютно вільним від ідола слави, популярності та репутації? Я вірю, що це так, бо вірю написаному у вірші: «А Ісус позирнув і сказав їм: Неможливе це людям, та можливе все Богові» (Від Матвія 19:26).

Щодо мене, то я все ще бачу прояви цього ідола в собі. Ідол слави та популярності неймовірно витончений. Мене досить часто з кимось знайомлять, й незмінно запитують: «Чим ви займаєтеся?»

Коли я відповідаю, що пишу щоденні послання підбадьорення у вірі для української та російської аудиторій, одразу виникає нав’язлива думка, що варто також згадати про кількість підписників, щоб нові знайомі краще про мене думали. Мені доводиться зупиняти себе: «Тобі не слід розповідати про ці результати!»

Ось чому поклоніння Істинному і Єдиному Господу настільки важливе для кожного з нас. Якщо Господь вирішить, що ваше життя має вплинути ще на одну людину, ми дякуємо та поклоняємося Йому! Якщо Він вирішить зробити більший вплив через ваше життя, дякуймо і поклоняймось Йому! Результати – це Його дія, і якими б вони не були, і я буду вклонятися Йому!

Зробивши Бога найважливішою особистістю у своєму житті і центром, навколо якого обертається все ваше життя, ви будете поклонятися Йому! І Він звільнить вас!

«Коли Син отже зробить вас вільними, то справді ви будете вільні» (Від Івана 8:36).

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти покликав мене до свободи! Моє поклоніння Тобі і лише Тобі! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.