Գլխավոր | Հրաշքներ | Темрява лише допомагає світлу сяяти яскравіше!

Вам цікаво, чим завершилася історія про порятунок юнацької футбольної команди, що потрапила до пастки у темній печері? Підлітки та їх тренер провели під землею 9 днів до того, як їх знайшли. Проте минуло ще кілька днів, перш ніж вони повернулися додому. Це так схоже на духовну сферу! Ісус знаходить нас, однак повне відновлення може стати тривалим процесом!

Зрештою, усі дванадцять дітей та їх тренер були врятовані! Історія цих підлітків підкорила серця багатьох людей.

Я вірю, що кожен з нас здатний глибоко співчувати тим, хто опинився у скрутному становищі. Тим, хто загубився, відчуваючи, як безцінний час минає. Якщо ви переживали подібне, то, напевно, до вас приходила така думка: «Чи достатньо я цінний, щоб мене хтось врятував?» «Чи достатньо я значущий, щоб мене врятували?»

Ці підлітки були важливими! Але що ще важливіше – ви цінні для Христа! Ваша цінність перевершує все, що можна уявити! Ось чому народився Христос! Він є світлом одкровення язичникам (Луки 2:32).

Він – ваше світло! Христос – це і моє Світло!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі, що Ти не залишив нас сиротами! Але Ти прийшов до нас немовлям у яслах! Слово стало тілом! Як сказав пророк: «Ось діва в утробі зачне, і Сина породить, і назвуть Йому Ймення Еммануїл, що в перекладі є: З нами Бог» (Матвія 1:23). Ти прийшов, щоб явити «Бога з нами» тоді, а через Святого Духа, Ти з нами зараз! Амінь!

Дякую за те що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.