Գլխավոր | Հրաշքներ | Так, це вибір: пізнавати Христа або скаржитися на обставини

Ми з Крісті отримали запрошення на обід до особливих віруючих. Перед тим, як сісти за стіл, мій друг сказав: «Я отримав одкровення від нашого Господа». Він вирішив поділитися з нами тим, що Господь недавно відкрив йому.

«Коли ми стикаємося з ситуацією, що нам не подобається, ми маємо вибір: розмірковувати в Його храмі подібно до Давида або піти в наші намети (додому) і нарікати».

Давид говорив: «Одного прошу я від Господа, буду жадати того, щоб я міг пробувати в Господньому домі по всі дні свого життя, щоб я міг оглядати Господню приємність і в храмі Його пробувати!» (Псалми 27:4).

Інший приклад – діти Ізраїлю, коли вони вийшли з Єгипту: «І народ був там спраглий води. І ремствував народ на Мойсея й говорив: Нащо це ти випровадив нас із Єгипту? Щоб повбивати спраглого мене та синів моїх, та отари мої?» (Вихід 17:3).

У будь-якій проблемі я буду скаржитися або дивитися крізь неї і розмірковувати про Бога в Його храмі. І це мій вибір  – поставити правильний фільтр на свій розум!

Ми з вами маємо той самий вибір: розмірковувати про Господа в Його храмі і знаходити Христа – чи нарікати і скаржитися в себе вдома!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я сповідую, що простіше скаржитися всім навкруги, а не думати про Тебе у Твоєму Домі. Господи, пробач мені. Я шукатиму насамперед Тебе, щоб досягати Тебе в будь-якій проблемі, й жадатиму Тебе ще більше! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.