Գլխավոր | Հրաշքներ | Сіяти в плоть легко, але сійте в Дух, бо тільки так пожнете вічне життя!

Коли Єзавель прийшла до Ізраїлю, вона робила те, що для неї було звичним. Для неї служіння Ваалу було природним явищем, як і вбивство Божих пророків. Так само як привласнення чужої приватної власності та хибні звинувачення – саме так Єзавель вчинила з благородною людиною (Навотом).

Вбивство, злодійство та брехня були звичайним явищем для політичних лідерів через бунт проти Бога в їхніх серцях. І, можливо, такий само бунт зараз спалахує і в наших серцях також…

То ж, звідки бере початок тління (корупція)? Біблія пояснює це явище: «Бо хто сіє для власного тіла свого, той від тіла тління пожне. А хто сіє для духа, той від духа пожне життя вічне» (До галатів 6:8).

Щодня ми щось сіємо. Сіємо думки, слова та дії (вчинки). І щоразу ми робимо це або з плотських бажань, або за Святим Духом – «бо тіло бажає противного духові, а дух противного тілу, і супротивні вони один одному, щоб ви чинили не те, чого хочете» (До галатів 5:17).

Жнива відбудуться. Але пожнемо ми тління чи вічне життя – це наш вибір. Все починається (глибоко) у серці, потім відбувається у домі, згодом – у вашому оточенні (суспільстві), а потім поширюється на всю країну.

Ви пам’ятаєте, що сказав Віктор Франкл про Голокост у нацистській Німеччині? Це сталося тому, що «окремі німці охоче повірили в те, що розходилося з їхнім особистим досвідом».

Тлінні думки, слова та дії відбуваються через небажання бути чесними!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти Слово, Яке стало тілом. Ти жив серед нас, сповнений благодаті та правди! (Від Івана 1:14) Господи, нехай істина править у моєму житті! Або, іншими словами, я хочу, щоб Ти керував моїм життям! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.