Գլխավոր | Հրաշքներ | Страх підкоряється досконалій Божій любові!

Вивчаючи біблійні уривки про царя Ахава, царицю Єзавель та пророка Іллю, я отримав багато нового розуміння від Господа. Наприклад, я раніше не помічав, що Бог дав Іллі завдання, що вимагає подолати страх. Після того, як Бог наказав йому помазати молодих царів та пророка, Ілля мав повернутися до Самарії та знову побачити царя Ахава.

Отже, пророк Божий знову там, де має бути. І не має значення, що про нього подумають люди! Він готовий говорити те, що почув від Бога, й важливо, кому саме де він має це сказати. Ілля безстрашний – ми знаємо це, бо наступного разу, коли ми чуємо про Іллю, він протистоїть цареві Ахаву.

Через Іллю Ахав отримує оголошення про Божий суд за вбивство Навота, а потім за крадіжку його власності. Цей суд жахливий. Бог збирається знищити все, має Ахав. Згодом Ахав упокорив себе, проте це лише перенесло час суду (1 царів 21:29).

Не давайте місця страху у своєму серці!

Страх мучить. Паралізує. Страх утримує від дій. Страх змушує мовчати. Але Бог – «досконала Любов» – виганяє будь-який страх! Коли ви знаєте, що Бог із вами, ви можете подолати все, чого боїтеся!

Бог був з Ілією, й страх не зміг укорінитися в ньому. Коли Ісус живе в вас, страх залишає ваше серце, бо його витісняє «Любов»!

Моя молитва сьогодні:

Господи, нехай Твоє Слово буде сильним усередині мене. Я не боятимуся того, що людина може зробити зі мною! (До євреїв 13:6) Я покладаюсь на Тебе! Амінь!

Дякую за те що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.