Գլխավոր | Հրաշքներ | Стосунки з Христом – це більше, ніж взаємодія

Мета приходу Ісуса на землю – перетворити нас, бунтарів, на Божих синів та дочок. Це непросто, але це також означає, що Він знає нас, а ми знаємо Його. Саме це є нашою основою!

Нещодавно мене благословив цей вірш:

«Та однако стоїть міцна Божа основа та має печатку оцю: Господь знає тих, хто Його, та: Нехай від неправди відступиться всякий, хто Господнє Ім’я називає!» (2 Тимофію 2:19).

Так, Господь знає усе про нас усіх, але коли Він знає ВАС – це зовсім інше, це вирішальний фактор. Просто знати щось про когось – це не стосунки. Але коли ми звертаємося до Господа за прощенням гріха, зароджуються взаємовідносини з Ним!

Далі ці стосунки ніколи не припиняються, і спасіння полягає саме у цьому. Але це більше, ніж просто взаємодія. Ви отримуєте Його, а Він отримує вас – подібно до того, як це відбувається у шлюбі! А потім ви знаходите Його захист.

Чи ви маєте подібні стосунки з Господом?

Моя молитва сьогодні:

Господи, я підкоряюся Тобі! Я прошу Тебе пробачити мій гріх. Я хочу перебувати у стосунках з Тобою! Тому що я християнин, дай мені силу постійно відходити від безбожності. Коли я падаю, Господи, підіймай мене знову і знову, щоб я міг принести багато плоду для Тебе та Твоєї слави! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.