Գլխավոր | Հրաշքներ | Сповідання істини здатне принести перемогу над страхом!

Не говорити: «Я не можу», ніколи не проголошувати нестачу та потреби… Є ще одне сповідання, якому слід бути у списку «Ніколи ні».

«Я ніколи більше не сповідуватиму страх!»

Скажіть це сьогодні!

Адже «Бог дарував нам не Дух боягузства, а дух сили, любові й самовладання» (2 Тимофію 1:7).

Страх є причиною багатьох речей, що відбуваються у житті кожного з нас – так само як і того, що не сталося. Наприклад, ми кудись не їдемо через страх. Або, навпаки, кудись біжимо – через страх. Ми про щось замовчуємо чи говоримо – також через страх… Тільки уявіть, яким би було ваше життя, якби не страх?

Чи вірите ви, що Бог хоче, щоб ви жили без страху?

Моя заява для вас: ТАК! ТАК! ТАК!

«Не бійся, Я з тобою, не хвилюйся, бо Я твій Бог. Тебе зміцню й допоможу тобі, звитяжною правицею підтримаю тебе» (Ісая 41:10).

Інший вірш, який дає нам вихід, коли охоплює страх: «Там, де є любов, немає страху, бо досконала любов Божа проганяє страх, пов’язаний з покаранням. І той, хто боїться, не сповнений досконалої любові» (1 Івана 4:18).

Протилежність страху – не сміливість, а сила, любов і впевненість! Не в собі, а в Господі!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я проголошую, що сповідуватиму не страх, а віру і довіру Тобі! Ти – досконала любов! Ти – досконала сила! Ти робиш мене досконалим у Своїй любові! Ти даєш мені впевненість у кожній події мого життя. Ти триматимеш мене у Своєї правиці! Я не боятимуся! Крапка! Амінь та амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.