Գլխավոր | Հրաշքներ | Слідуйте за Тим, Хто з кількома послідовниками перевернув світ

Кількість ваших послідовників у соціальних мережах часто є джерелом гордості чи причиною глузування… Якось на одній сторінці в соціальній мережі я побачив мем. «Мультяшний» Ісус тримає смартфон. Він каже: «Круто!» помітивши, що в Нього вже 12 послідовників…

Більшість людей думає, що чим більше вони мають послідовників, тим краще. Але, можливо, нам варто переглянути свою думку щодо цього питання з точки зору Ісуса. Те, як багато Він зробив всього з 12 послідовниками, насправді має бути нашим взірцем впливу. І тому, можливо, слід задуматися, чи варто просто «нарощувати» кількість тих, хто «йде за нами».

«А як їх не знайшли, потягли до начальників міста Ясона та декого з братті, кричачи: Ті, що світ сколотили, і сюди ось вони поприходили! А Ясон їх до себе прийняв. Вони всі проти наказів кесаря чинять, говорячи, ніби інший є цар Ісус…» (Дії 17:6-7).

Для мене цей епізод з Книги Дій Апостолів дуже цінний, тому що він говорить про те, як невелика група братів перевернула світ догори дриґом.

Коли ви послідовник Ісуса, це говорить усім, хто оточує вас, що є «інший Цар»! Його звати Ісус!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я піду за Тобою. Я піду, куди б Ти не йшов! Я робитиму те, що Ти присвятив мені! Ти – мій Цар! Ти – мій друг! Я знаходжу життя, ідучи за Тобою! В Ім’я Твоє, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.