Գլխավոր | Հրաշքներ | Слідування за Ісусом передбачає не тільки радість…

З якоїсь дивної причини серед християн дуже поширена ця модель мислення: «Оскільки я послідовник Христа, мені не доведеться страждати й проходити випробування».

І ще одне, подібне до попереднього: «Оскільки я послідовник Христа, я не стикатимуся з суперечностями».

Однак в Біблії йдеться про кардинально інше. Ісус був досконалою Людиною, проте часом був суперечливим. До того ж, попри Свою досконалу поведінку як Людини, Він зазнав смерті на хресті. Якщо такими були наслідки в житті Ісуса, чи можемо ми чекати на щось інше у своєму житті як християн?

«Та й усі, хто хоче жити побожно у Христі Ісусі, будуть переслідувані» (2 Тимофія 3:12).

Це те, про що Павло попереджав Тимофія. Іоанн сказав наступне: «Страждання зазнаєте у світі, але будьте відважні: Я світ переміг!» (Від Івана 16:33).

Отже, слідування за Ісусом має на увазі одне застереження: нам необхідно бути готовими страждати – так, як і Він страждав.

Але, пам’ятайте Його обітницю: «Багато лихого для праведного, та його визволяє Господь з них усіх» (Псалом 33:19).

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти – мій Спаситель! Я бажаю вести благочестиве життя в пошані Тобі. Підготуй мене жити подібно до Твого, бути в безпеці в Тобі, страждати подібно до Тебе і завжди радіти в Тобі! Як би обставини не складалися навколо мене, я знаю, що мій Викупитель живий! (Іов 19:25). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.