Գլխավոր | Հրաշքներ | Святкувати незалежність чи святкувати залежність?

У якій би країні світу не жили американці, сьогодні вони святкуватимуть День незалежності США. Але якщо говорити про незалежність як явище, то в духовному світі незалежність – це глухий кут!

Найважливішою миттю у моєму житті був момент, коли Бог зупинив мене і втрутився в мою історію незалежності. Для мене це мало на увазі змінити «вільне» життя без Бога на повну залежність, що означало життя в Бозі!

Чи відбулася з вами така само зміна? Так сталося з Савлом, який зустрівся з «Істиною» і впав із коня!

Залежність – це дуже життєво та реально. Подумайте, наскільки всі ми залежні від повітря та води, сну та сонця. І кожну секунду ми залежимо від серця, що прокачує кров по тілу. Цей перелік можна продовжувати дуже довго!

Але духовно ми також залежні. Наш дух мертвий, поки ми не народимося згори!

«Ісус відповів: Поправді, поправді кажу Я тобі: Коли хто не родиться з води й Духа, той не може ввійти в Царство Боже. Що вродилося з тіла є тіло, що ж уродилося з Духа є дух. Не дивуйся тому, що сказав Я тобі: Вам необхідно родитись згори» (Від Івана 3:5-7).

Так, ваш дух мертвий, доки не народиться згори!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую, що Ти дав мені можливість народитися заново! І Ти перевів мій дух з «із влади темряви й переставив нас до Царства Свого улюбленого Сина» (До колосян 1:13). Більше жодної незалежності! Крапка! Я у Тобі! І Ти в мені! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.