Գլխավոր | Հրաշքներ | Розмірковуючи про Господа, ми робимо крок до радості

«Споглядати Господа в Його храмі» – це надійний шлях до Христа. Але також це ключ до того, щоб позбавитися своїх проблем!

Якось я дуже розлютився на одного християнина-бізнесмена. На мою думку, він був дуже несправедливий до мене. І я пішов скаржитися на нього близькому другу. Той негайно відреагував: «Слава Господу!»

Звичайно, я здивувався, що він це сказав. Але всередині свого серця я знав, що мій друг правий. Я не дозволю цій ситуації зупинити мене від того, щоб у любові думати про Господа в Його храмі і хвалити Його!

Я отримав відповідь безпосередньо від Бога через близького друга – саме ці слова мені потрібно було почути у той час! Це змінило моє сприйняття того, що відбувається!

Це схоже на написане у Псалмі 27: «А тепер піднесеться моя голова понад ворогами моїми навколо мене, і я в Його скинії буду приносити жертви при відзвуках сурм, і я буду співати та грати Господеві!» (Псалми 27:6).

Радісні вигуки та співи з’являться тоді, коли ви будете розмірковувати в Його храмі та споглядати Його красу!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти Той, Кого я шукаю! Твоя присутність – бажання мого серця! Насолода Тобою не дасть мені поринути у земні проблеми. «Витяг мене Він із згубної ями, із багна болотистого, і поставив на скелі ноги мої, і зміцнив мої стопи» (Псалми 40:2). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.