Գլխավոր | Հրաշքներ | Радійте спасінню! З вами тріумфують небеса!

У посланні Петра є дивовижний вірш, у якому апостол говорить про ангелів.

« Про це спасіння розвідували та допитувалися пророки… Їм відкрито було, що вони не для себе самих, а для вас служили тим, що тепер звіщено вам через благовісників Духом Святим, із неба посланим, на що бажають дивитися Анголи» (1 Петра 1:10-12).

Спасіння – це таємниця. За сотні років до народження Христа пророки писали про Божий план, хоча вони жили в різних містах і навіть у різні часи, й не знали один про одного. Кожний пророк мав частину головоломки, й коли всі ці окремі складові з’єдналися у Христі, було проповідано Євангеліє, і прийшло до нас з вами спасіння! Й ангели так прагнуть зрозуміти Божу благодать, що, намагаючись нічого не проґавити, «встають навшпиньки» на небесах і дивуються плану спасіння, що розгортається перед їхніми очима.

Спостерігаючи за ангелами, ми можемо зрозуміти те, про що говорив Ісус: «Говорю вам, що так само на небі радітимуть більш за одного грішника, що кається, аніж за дев’ятдесятьох і дев’ятьох праведників, що не потребують покаяння» (Луки 15:7).

Його радість в вас приносить Йому задоволення! Коли радієте ви, Він радіє за вас і разом з вами!

«Це Я вам говорив, щоб радість Моя була в вас, і щоб повна була ваша радість!» (Івана 15:11).

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за Твоє світло! Я житиму для Тебе так, щоб люди, які оточують мене, теж захотіли дізнатися про Тебе, й тоді ангели знову зможуть радіти про тих, хто отримав спасіння! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.