Գլխավոր | Հրաշքներ | Присутність Ісуса ─ це невимовна радість!

Мені дуже подобається цей вислів матері Терези:

«Ще ненароджена дитина – дитина в утробі Єлизавети – стрибала від радості. Маленькою ненародженою дитиною був Іван, який став першим посланцем миру. Він впізнав Князя Миру, він визнав, що Христос прийшов принести Добру Звістку для вас і мене!»

Це так красиво! Бог вирішив, що було б краще, щоб дитина, яка ще не народилася, першою сповістила про прихід Князя Миру – навіть раніше, ніж вони обоє з’являться у цьому світі.

«Бо як тільки в вухах моїх голос привіту твого забринів, від радощів затріпотала дитина в утробі моїй!» (Від Луки 1:44).

Двоє немовлят ще тільки чекають на своє народження, й спілкуються один з одним у темряві невидимої утроби. Ісус в Марії, Іван в Єлизаветі, й коли Ісус заходить до оселі, Іван стрибає від радості! Присутність Ісуса сигналізує про те, що прийшла Добра Звістка, щоб принести радість усім людям!

Бог любить вишукано переплітати стежки історій, щоб ми мали змогу увірувати у невидимий світ!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дозволь Твоїй присутності увірватися у мою темряву! Нехай Твоя радість стане моєю відповіддю, коли я почуваюся самотнім і стражденним! Ти ─ Сущий! Ти ─ любов! Ти – радість! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.