Գլխավոր | Հրաշքներ | Прислухайтесь до голосу Духа Святого!

Чути Божий голос у своєму дусі – це Господній дар, що наділяє нас силою та безстрашністю за будь-яких обставин.


Пам’ятаю, як 1983 року я перебував у російському П’ятигорську, чекаючи дозволу від агентства «Інтурист», щоб їхати до Грузії, Азербайджану та Вірменії. Я прилетів до СРСР, щоб проповідувати Євангеліє, й дуже хотів відвідати ці країни.

Але трапилася цікава запинка. Влада (КДБ) хотіла поставити мені кілька запитань про ті 30 днів, коли я відвідував курси вивчення російської мови у П’ятигорську. Прийшовши на зустріч, я здивувався – мені показали написані вручну свідчення багатьох студентів, з якими я познайомився на курсах. Лише тоді я зрозумів, що ці люди були приставлені до нас, іноземців, щоб спостерігати й записувати все, що ми говорили та чинили – особливо те, що можна було вважати небезпечним для Радянського Союзу.

Наскільки я міг судити, це були досить точні перекази розмов, що я справді проводив. Моєю метою було ділитися вірою в Христа, і я говорив багатьом студентам про те, як вони можуть розвивати особисті стосунки з Богом.

… Допити тривали кілька днів, але серед того, що відбувається, я відчув дивовижну втіху у своєму дусі. Усередині мене начебто ожили ці біблійні вірші:
«А коли вас водитимуть до синагог, і до урядів, і до влад, не турбуйтеся, як або що відповідати чи що говорити, Дух бо Святий вас навчить тієї години, що потрібно казати!» (Від Луки 12:11- 12).

Божий голос, який говорить вам у конкретний момент, дає вам силу!

Згідно зі зібраною «справою», мене могли депортувати назад до США, але, зрештою, я отримав необхідний дозвіл їхати далі! Слава Господу!

Моя молитва сьогодні:
Господи, Твій голос у серці мого духа втішає мене! Незалежно від моєї ситуації, дозволь мені завжди перебувати в єдності з Тобою! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.