Գլխավոր | Հրաշքներ | Прийміть Слово на 2023 рік!

Нещодавно я розмірковував над віршами з Книги пророка Ісаї:

«Дух Господа Бога на мені, бо Господь помазав Мене благовістити сумирним, послав Мене перев’язати зламаних серцем, полоненим звіщати свободу, а в’язням відчинити в’язницю» (Ісая 61:1).

Ісус приходить у світ, щоб розвʼязувати проблеми людей. Саме це відбувалося у першому столітті. Сьогодні настав 2023 рік, але ми так само розбиті і розгублені, тільки це помножено у мільйони разів!

«Благовістити цьому світу»: я безмежно вдячний тим, хто прийшов до мене в підлітковому віці, щоб кинути мені виклик жити для Христа, а не для себе! Їхня проповідь запалила мою віру!

«Зціляти розбитих серцем»: я такий вдячний тим, хто вивів мене з моїх твердинь – злодійства, порнографії та багатьох інших гріхів, щоб я зцілився!

«Проголошувати свободу»! Я такий вдячний, що сьогодні не перебуваю в полоні своїх минулих гріхів, але отримав прощення та свободу у Христі!

«Отримувати прозріння»! Щодня мій дух відроджується, тому що Христос приніс мені світло і дарує бачення!

«Немає більше гноблення»! Ніхто і ніщо не має наді мною влади, крім сили Ісуса!

«Проповідувати сприятливий рік Господній!»

Сьогоднішній день і весь 2023 рік я проголошую роком благодаті Господа! Ви суверенні! Я вірю тому, що каже Ісус: «Ось Я владу вам дав наступати на змій та скорпіонів, і на всю силу ворожу, і ніщо вам не зашкодить» (Луки 10:19).

Прийміть це Слово Боже на свій 2023 рік!

Я заявляю, що завдяки Христу в мені я маю Його владу піднятися над усяким злом, над усією силою ворога, і ніщо – повторюю – ніщо не зашкодить мені! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.