Գլխավոր | Հրաշքներ | Привчіть себе розмірковувати про Господа!

Вам точно знайома фраза Рене Декарта: «Я мислю, отже, я існую».
Біблійний цар Соломон також говорить щось подібне: «Які думки в душі людини, така і вона» (Приповісті 23:7).

Тому цілком логічно, чому апостол Павло дає нам повчання тренувати розум, розмірковуючи про те «що тільки правдиве, що тільки чесне, що тільки праведне, що тільки чисте, що тільки любе, що тільки гідне хвали» (До филипʼян 4:8).

Але як це зробити (практично)? На кожного з нас мають величезний вплив думки, на яких ми зосереджуємося. І чомусь розмірковувати про погане та концентруватися на негативі – надто просто, набагато простіше, ніж думати «про вічне».

Сьогодні я пишу вам із Національного Парку Глейшер (Glacier National Park), де зараз перебуваю. Це тисячі кілометрів заповідника, що включає льодовики, гори і безліч озер. Парк знаходиться у віданні федеральної влади, він заснований для того, щоб люди могли спостерігати тут дивовижну красу природи. Але сьогодні, замість дозволити максимальному числу людей насолоджуватися дикою природою, влада ввела правила, які мені здаються безглуздими. Через ці обмеження люди не захочуть відвідувати парк. Розмірковуючи про це, мені доводиться постійно заглядати всередину себе і говорити собі і Крісті, що не обговорюватиму це божевілля. Я не негативно думатиму про ці безглузді обмеження. Я намагатимуся зупиняти негативні думки – тому що моє мислення впливає на все, що оточує мене.

Так, я наслідуватиму Павла: «Що чисто? Ісус. Що таке? Ісус. Що справедливо? Ісус. Що гідно похвали? Ісус”.

Розмірковуйте про Ісуса! Привчіть себе думати про Нього! Тільки так ви більше уподібнитеся до Нього!

Ось ключ: зосередьте мислення на Ньому, і ви змінитеся, ставши подібними до Нього!

Моя молитва сьогодні:
Господи, мені набагато простіше зосередитись на негативі, ніж думати про Тебе. Господи, пробач мені. Твоє Слово обіцяє мир, якщо я позбудуся тривоги і молитимуся! Дякую Тобі! Амінь!

Дякую за те що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.