Գլխավոր | Հրաշքներ | Починайте день із Божого Слова, щоб бути готовим до будь-якої доброї справи!

Коли ми з Крісті одружилися, я звернув увагу, що вона читала Біблію не так часто, як я. Вона ніколи особливо не відчувала потреби в цьому. Моя дружина щиро любила Ісуса і присвятила своє життя Йому, і в дусі спілкувалася з Ним як зі своїм найкращим другом. Але час минав, і почали виникати певні труднощі. Досить серйозні, щоб вплинути на наше місіонерське служіння.

У розпачі вона звернулася до Біблії. Поступово Біблія стала її найкращим супутником, і Бог почав давати їй все більше і більше практичних одкровень, яких вона потребувала, щоб дотримуватися Божого плану для свого життя.

«Усе Писання Богом надхнене, і корисне до навчання, до докору, до направи, до виховання в праведності, щоб Божа людина була досконала, до всякого доброго діла готова» (2 Тимофію 3:16–17).

У цьому твердженні міститься Божий намір про вас. Коли Його Слово стає авторитетом у вашому житті, це означає, що ви матимете життя. Писання натхнене Богом, щоб ви були «повністю готові до будь-якої доброї справи!»

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі за всіх дорогоцінних людей, які скрупульозно писали і переписували Писання, щоб я сьогодні мав Біблію! Дозволь мені висловлювати пошану Тобі та їм, читаючи її щодня. Навчи мене таємницями жити «не хлібом самим, але кожним словом, що походить із уст Божих» (Від Матвія 4:4). Я хочу, щоб Писання було моїм авторитетом! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.