Գլխավոր | Հրաշքներ | Потурати егоїзму – небезпечно!

Чому «незалежний дух» – перша причина спокуси? Незалежний дух спонукає людину до керівництва власним его та лише ним. Або мотивує наповнюватися самолюбуванням подібно до Люцифера.

В Ісаї 14:12-14 ми знаходимо пояснення: «Як спав ти з небес, о сину зірниці досвітньої, ясная зоре, ти розбився об землю, погромнику людів! Ти ж сказав був у серці своєму: Зійду я на небо, повище зір Божих поставлю престола свого, і сяду я на горі збору богів, на кінцях північних, підіймуся понад гори хмар, уподібнюсь Всевишньому!»

Це дивовижний опис стану спокуси. Висновок сатанинської «Біблії» (Антона Лавея) звучить так: «Вчини як хочеться!» У цьому є проблема всього світу. Коли кожен робить те, що йому заманеться, світ занурюється у хаос…

Ось чому я йду всупереч загальноприйнятим нормам. Так, можливо небезпечно рухатися таким чином. Але коли у вас є Христос – Який є життя, любов і свобода – тоді слідування за Ним стає набагато важливішим!

Подібно до Давида можна сказати: «Господи, бажаю виконати волю Твою! Усі бажання мої перед Тобою» (Псалми 38:9).

Моя молитва сьогодні:

Господи, я люблю волю Твою. І як Ти навчав учнів молитися, я також молюся: «Нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі» (Матвія 6:10). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.