Գլխավոր | Հրաշքներ | Поринаючи в турботи, не втрачайте головного

Так просто почати метушитися і турбуватися про все навколо! Наприклад, щоб відчути пригніченість, мені достатньо подумати про всі десятки справ, що необхідно терміново зробити сьогодні. А ще є й домашні обов’язки… У результаті: занепокоєння, тривога, сум’яття…

Думаю, всі ми відчували таке. Саме тому можемо поспівчувати біблійній Марті, яка переживала, як накрити на стіл та подбати про Ісуса, Який зупинився у їхньому домі.

«Господи, чи байдуже Тобі, що на мене саму полишила служити сестра моя? Скажи ж їй, щоб мені помогла» (Від Луки 10:40).

Цілком нормально чекати допомоги від рідної сестри (Марії). Адже справ так багато! Однак, Ісус відповідає – натякаючи на те, як перестати турбуватися.

«Марто, Марто, турбуєшся й журишся ти про багато чого, а потрібне одне. Марія ж обрала найкращу частку, яка не відбереться від неї» (Від Луки 10:41-42).

Сьогодні серед тривог та турбот виберіть це «одне». Виберіть головне: проводити час біля Господніх ніг і слухати Його Слово.

Здається, що це завдання під силу будь-кому.

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти кажеш нам не турбуватися. Ти кажеш проводити час біля Твоїх ніг і слухати Твоє Слово! Твої слова – Дух і Життя! Я так робитиму. Я покладу свої турботи біля Твоїх ніг, бо Ти дбаєш про мене! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.