Գլխավոր | Հրաշքներ | Поки ви дихаєте, Бог не закінчив роботу над вами!

Зустрівшись з проблемами, для мене природно діяти у відповідь. Тільки пізніше після цього я починаю замислюватися про духовну сторону.

Будь-яка проблема має на меті вказати нам, на що ми дійсно покладаємося. І для більшості з нас фізичний світ переважатиме над духовним.

Ми такі схожі на Петра! Він швидко і жорстко реагує на арешт свого Вчителя. «…приступили та руки наклали на Ісуса, і схопили Його» (Від Матвія 26:50). Коли Петро це побачив, то взяв ініціативу до рук. Він дістає меч і відрізає вухо одному з них.

Взяти все під контроль – це спокуса, й ми всі з цим стикаємося, коли виникають фізичні труднощі. Петру було важко повірити у невидимий світ, коли перед його очима розгорталася сцена затримання Ісуса. Христу знову довелося зупинити Петра!

«Сховай свого меча в його місце» (Матвія 26:52).

Якщо чесно, швидше за все, Ісусу потрібно було б сказати кожному з нас приблизно ті самі слова! Особливо, якщо наші слова подібні до меча!

Моя молитва сьогодні:

Господи, коли я стикаюся з фізичними проблемами, дозволь мені перш за все реагувати молитвою! «Не силою й не міццю, але тільки Моїм Духом, говорить Господь Саваот» (Захарія 4:6). Господи, дякую Тобі за те, що Ти дієш в мені. Вірю, що поки я дихаю, у Тебе є для мене плани та цілі на цій землі! Я буду триматися стосунків з Тобою та Твоїх задумів! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.