Գլխավոր | Հրաշքներ | Подяка – це життя!

Сьогодні в США та по всьому світу святкують важливе свято, що називається «День подяки». Сім’ї та друзі збираються разом, щоб дякувати Господу за Його добрі дари.

Однак, легко виникає цинічне питання: а за що взагалі можна дякувати? Сьогодні так багато воєн, смертей, хаосу та розрухи… Але якщо нам складно знайти причину для подяки, швидше за все, ми засліплені і не помічаємо дуже важливого аспекту життя.
Пам’ятаєте історію про зцілення сліпонародженого (Івана 9:2-3)? Можу припустити, що багато хто з нас і сьогодні може розмірковувати подібно до учнів: «Хто згрішив – він сам чи його батьки?». Ісус відповів: «Не згрішив ані він, ні батьки його, а щоб діла Божі з’явились на ньому».

Що ми робимо, коли стикаємося з війнами, проблемами, хаосом і розрухою? Чи ми шукаємо того, хто згрішив, чи віримо, що всі ситуації, з якими ми стикаємося, призначені, «щоб на них були явлені Божі діла»?

Мені теж потрібна допомога у цьому. Легше говорити про те, що пішло не так, коли насправді не маєш нічого спільного із цими ситуаціями. Але мені потрібна допомога в моєму особистому житті, коли я стикаюся з плутаниною і проблемами. Я хочу зустрічати їх із тим самим ставленням, що було в Ісуса: «Щоб через них були явлені Божі справи!»
«І все, що тільки робите словом чи ділом, усе робіть у Ім’я Господа Ісуса, дякуючи через Нього Богові й Отцеві» (До колосян 3:17).
Подяка Богу, вдячність Йому в будь-якій ситуації – це життя!

Моя молитва сьогодні:
Господи, я дякую Тобі! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.