Գլխավոր | Հրաշքներ | Подяка наповняє серце радістю!

Сьогодні в США День подяки! Це одне з моїх улюблених свят! Звісно, ​​ тому, що це вихідний день для всієї країни. Але насамперед через чудову традицію збиратися з рідними та друзями: столи наповнені смачною їжею, а вечір бесідами. Є й набагато глибші причини радіти цьому дню.

Традиція відзначати День подяки почалася кілька століть тому, коли в 1621 році індіанці (корінні американці) вперше об’єдналися з пілігримами, щоб влаштувати велике свято на честь врожаю і подякувати за нього Богу. Уінслоу, який був присутній на цій дивовижній події, пише: «І, хоча врожай не завжди такий багатий, як був у цей час у нас, але, за Божою добротою, ми такі далекі від потреби!».

Подякуйте Богові за прості речі – такі, як сонце, повітря, вода, їжа та життя!

«Ходіть, заспіваймо Господеві, покликуймо радісно скелі спасіння нашого,  хвалою обличчя Його випереджуймо, співаймо для Нього пісні,  бо Господь Бог великий, і великий Він Цар над богами всім» (Псалми 94:1-3).

Моя молитва сьогодні:

Господи, нехай буде вдячність і радість в устах моїх! Привчи мої очі постійно бачити діла Твоїх рук. Дозволь мені співати від радості Тобі! На скелі порятунку ми стоїмо твердо і перебуваємо у безпеці! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.