Գլխավոր | Հրաշքներ | Подяка — найкращі ліки від тривог!

Це послання має стати нашою метою: «…Подяку складайте за все, бо така Божа воля про вас у Христі Ісусі» (1 до Солунян 5:18).

Стрес та занепокоєння – це «фірмові знаки» нашої культури. Дедалі більше людей приймають медикаменти, що мають допомогти їм упоратися з випробуваннями, які підкидає життя. Однак, подяка – це не просто заповідь Божа! У ній є вигоди (для нас), й ми маємо до них прагнути!

Я давно започаткував звичку вставати до світанку. Зазвичай спочатку п’ю каву, а потім сідаю й починаю розмову зі Святим Духом.

Перш за все, я говорю Богові спасибі. Дякую за сон. Дякую за новий день. Дякую за моє життя. Дякую за моє здоров’я. Дякую за мою дружину. Дякую за дітей. Дякую за нашого онука Джеймса, й так далі.

Вже досить довго цей ритуал подяки наповнює спочатку мій розум, а потім і серце. Цей процес приносить Мир і наповнює мене спокоєм. Я дійсно вірю, що подяка має бути ключовою рисою характеру всіх послідовників Христа!

Це послання має стати нашою метою: «…Подяку складайте за все, бо така Божа воля про вас у Христі Ісусі» (1 до Солунян 5:18).

Дякуйте Йому!

Моя молитва сьогодні:

Господи, допоможи мені побачити мої щоденні благословення! Розплющ мені очі, щоб побачити, що Ти завжди був за мене – на моєму боці, а не проти! Допоможи помічати, як Твої чудеса приходять до мене щодня. Хочу завжди бути Тобі вдячним! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.