Գլխավոր | Հրաշքներ | Погляньте: земля навколо вас наповнена Небесами!

Вчора в одній із книг я натрапив на чудову цитату:

«Земля сповнена Небесами, й кожен кущ живе Богом; однак тільки той, хто бачить це, знімає взуття».

Небеса, Бог, Царство Господнє, Його Дух завжди чекають на спілкування з нами. Я вірю, що Бог бажає цього найбільше. Але водночас багато залежить саме від нас.

Коли Мойсей помітив кущ, що полумʼянів, але не згоряв у вогні, йому довелося зупинитися, щоб роздивитися це незвичне явище. Він зрозумів, що цей кущ горів неприродно, й тому почав міркувати: «Зійду но, і побачу це велике видіння, чому не згорає та тернина?» (Вихід 3:3). Він зупинився, повністю зосередившись на кущі, маючи велике бажання отримати відповіді.

«І побачив Господь, що він зійшов подивитися. І кликнув до нього Бог з-посеред тієї тернини і сказав: Мойсею, Мойсею! А той відказав: Ось я! І сказав Він: Не зближайся сюди! Здійми взуття своє з ніг своїх, бо те місце, на якому стоїш ти, земля це свята!» (Вихід 3:4-5).

Коли ми відчуваємо Божу присутність, ми стоїмо на святій землі!

Але чи ви звернули увагу на цей поворотний момент? Коли Господь побачив, що Мойсей підійшов подивитися, Він покликав його з куща.

Завжди будьте уважні та готові до того, що Бог говоритиме з вами!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я хочу, щоб мої очі розплющились, а вуха почули. Я часто зупинятимусь з допитливістю, щоб чути голос Твій, що говорить до мене! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.