Գլխավոր | Հրաշքներ | Плануючи майбутнє, підкоріться Божому плану!

Коли ми релігійні, то легко можемо сказати щось на кшталт: «Я молюся за Божу волю для свого життя». Або: «Я просто хочу виконати волю Божу!» Проте часто, промовляючи це, ми насправді визнаємо, що маємо готові плани й сподіваємося, що Бог благословить їх. Однак віддати свій план у руки Божі – це життя для кожного з нас!

На мене справило величезне враження свідчення одного вчителя Біблії. Він був хіміком, й кар’єра у цій сфері була його мрією дитинства. Усі кроки були розплановані… Але він зустрів Христа. Коли це сталося, він подумав, що Бог може використовувати його як хіміка-християнина. Бог міг би дозволити йому знайти дивовижні комбінації природних елементів, що допомогли б усьому світові… Однак відмова від того, що, за його словами, робило його цінним, стало волею Бога для його життя.

Ісус сказав: «Коли хоче хто йти вслід за Мною, хай зречеться самого себе, і хай візьме свого хреста, та й іде вслід за Мною» (Від Матвія 16:24). «Взяти свій хрест» означає покласти на хрест свої добрі ідеї та вивірені плани на життя. Вам здаватиметься, ніби Він бажає вам смерті.

Насправді, Він просить нас померти.

«Коли Христос закликає людину, Він наказує їй прийти та померти» – ці слова наводить богослов Дітріх Бонхеффер у своїй книзі «Учнівство».

Якщо ми помремо з Ним, тоді зможемо з Ним досягти «з’єднання віри й пізнання Сина Божого, Мужа досконалого, у міру зросту Христової повноти» (До Єфесян 4:13).

Моя молитва сьогодні:

Господи, я вмираю з Тобою, щоб Ти міг жити в мені! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.