Գլխավոր | Հրաշքներ | Перебування з Ісусом наповняє сміливістю!

Вчора я розмовляв із моїм братом у Христі. Він має четверо дорослих дітей, й нещодавно вони зібралися разом усією сім’єю на кілька днів, щоб святкувати весілля їхнього двоюрідного брата. Час тісного спілкування представників різних поколінь виявив трансформацію культури – зокрема, визначень та понять, що вважаються прийнятним у сучасному спілкуванні. Декілька разів діти зупиняли мого друга, коли в його словах прослизало те, що молоде покоління сьогодні вважає незручним або нерозумним: «Тату, так більше не можна говорити!»

Розмірковуючи про це, він сказав мені: «Все, чого я дійсно хочу, це щоб зі мною відбулося те, що трапилося з Петром та Іоанном у Діяннях: “А бачивши сміливість Петра та Івана, і спостерігши, що то люди обидва невчені та прості, дивувалися, і пізнали їх, що вони з Ісусом були”(Дії 4:13)».

Прості неосвічені люди вражали своїми словами, що були повні сміливості та віри. Ісус – ось, Хто справжня рушійна сила змін для всіх часів!

Нехай сміливість і віра наповнює вас завдяки часу, проведеному близько з Ісусом.

Моя молитва сьогодні:

Господи, я хочу бути з Тобою сьогодні. Я хочу, щоб Твої слова жили в мені, тому сьогодні, коли я спілкуватимусь з різними людьми, я робитиму це з любов’ю, благодаттю та сміливістю. Я буду використовувати ті слова, які маєш сказати Ти. В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.