Գլխավոր | Հրաշքներ | Перебувайте в Слові, щоб зберегти себе від віри в брехню

Ви, напевно, чули цей вислів: «…Коли це станеться з вами, ви точно зрозумієте, що це правда».
Сьогодні за свої переконання легко стати жертвою несправедливих звинувачень – це відбувається у всьому світі. Але як бути, коли ви всім серцем вірите в те, що не є правдою? Напевно, кожен з нас має мати більш точний прилад вимірювання правди та брехні. Але що це може бути?

Особисто я переконаний, що ми розрізняємо брехню навколо себе лише до того рівня, відповідно якому ми постійно перебуваємо в Слові Божому. І коли слова Господні живуть в нас, то Ісус обіцяє, що ви «пізнаєте правду, а правда вас вільними зробить!» (Від Івана 8:32).
Однак люди, які чули цей заклик від Ісуса, заявили, що вони були «нащадками Авраама» і їх ніколи й ніхто не брав у полон. На що Ісус відповідає: «Знаю Я, що ви рід Авраамів, але хочете смерть заподіяти Мені, бо наука Моя не вміщається в вас» (Від Івана 8:37).

Ще трохи пізніше Він каже: «Чому мови Моєї ви не розумієте? Бо не можете чути ви слова Мого. Ваш батько диявол, і пожадливості батька свого ви виконувати хочете. Він був душогуб споконвіку, і в правді не встояв, бо правди нема в нім. Як говорить неправду, то говорить зо свого, бо він неправдомовець і батько неправді» (Від Івана 8:43-44).

Від Едемського саду і до цього дня, «батько неправди» намагається змусити нас засумніватися у Божому слові та Господній благості до нас.

Моя молитва сьогодні:
Господи, я перебуватиму в Твоєму Слові. Я виділю йому центральне місце у своєму серці! Твої слова будуть моїм вимірювальним приладом розпізнавання правди! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.