Գլխավոր | Հրաշքներ | Очікуючи на своє диво, станьте самі дивом для когось!

Ви, напевно, знаєте, хто такий Нік Вуйчич. Цей хлопець народився без рук і ніг, але став всесвітньо відомим проповідником та мотиваційним спікером, який надихає та підбадьорює мільйони людей по всьому світу. Мені видався привілей приймати Вуйчича вдома в Києві кілька років тому, коли ми разом з ним проводили євангелізаційні заходи в різних містах України.

Під час своїх виступів він розповідав, що, попри свої фізичні особливості, зберігає вдома в шафі пару взуття. Він говорив про це так: «Я зберігаю туфлі, щоб, коли я отримаю своє диво ніг і ступнів, мені не довелося йти купувати взуття». Але потім він додає: «Але, якщо я не отримаю своє диво сьогодні, я можу стати дивом для когось іншого. І ви також можете!»

Так просто приходить зцілення серця, коли хтось уважно вислуховує історію болю іншої людини. Так ніжно кілька слів підбадьорення, обійми та усмішка приносять полегшення тому, хто відчуває гноблення.

Можете уявити, що може означати підтримка та обійми для людини, яка має складнощі з усвідомленням сенсу життя? Це може змінити все!

Бог діє в нас один через одного, використовуючи прості прояви людяності та емпатії. В результаті відбувається дещо дивовижне – те, що вносить яскравість у наш внутрішній світ.

«Але Бог вибрав немудре світу, щоб засоромити мудрих, і немічне світу Бог вибрав, щоб засоромити сильне» (1 до коринтян 1:27).

Я готовий діяти щиро, навіть якщо мене хтось назве дурнем заради Христа! А ви?

Будьте простими та відкритими до Бога – будьте безглуздими заради Христа – і побачите, як множаться чудеса!

Моя молитва сьогодні:

Господи, сьогодні я кладу своє мале у Твою велику руку! Я довіряю, що Ти будеш використовувати моє коротке життя з усією Твоєю силою! Прославляйся через мене! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.