Գլխավոր | Հրաշքներ | Ось Слово для вас, що допоможе вистояти у злі часи!

Вчора я запропонував вам прочитати кілька віршів із 34 (33) Псалму. У ньому написані дивовижні слова, здатні допомогти кожному, хто зазнає розчарування або горя. У цих віршах є три «наріжні камені» – три істини, за які варто триматися. Коли ви зміцнюєтеся в них, то стаєте міцними і непорушними як дім, збудований на твердому камені, й жодна буря не може зашкодити йому.

Ось ці істини:

1. Господь чує нас!

2. Господь близький до тих, у кого розбите серце.

3. Господь рятує нас від усіх наших проблем і скорбот.

Ви звернули увагу на це Слово, коли читали 34 (33) Псалом? Ви вірите цим обітницям Божим?

Я знаю, що в епіцентрі болю та розчарування легко засумніватись у тому, що обіцяє Бог. Диявол невпинно намагається змусити нас сумніватися у силі та реальності Божого слова.

Пам’ятаєте спокусу Адама в Едемському саду? «Чи правда це Бог наказав?» (Буття 3:1) Сьогодні сатана говорить це кожному з нас і використовує ті самі аргументи, щоб збити з Божого шляху. Але прочитайте ще раз три непорушні істини (Псалом 33:18-20). У них описано Божу реальність!

Проголошуйте обітниці Божі, в які ви вірите! Повторюйте їх знову та знову!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я знаю, що, коли на мене обрушуються розчарування, мої емоції кажуть мені, що я самотній, відкинутий та непотрібний нікому. Але Твоє Слово – моя істина! Твоє Слово – моя декларація! Твоє Слово обіцяє мені, що Ти завжди будеш зі мною! (Матвія 28:20) Я вірю в це! Я вірю, що Ти чуєш мою молитву зараз! Будь моїм Рятівником! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.