Գլխավոր | Հրաշքներ | Ось подія, що змінила хід історії!

Сьогодні особлива ніч для всього світу. Сьогодні ми святкуємо воскресіння! Ісус – Агнець Божий – забрав гріх світу. Він був подібний до мідного змія, який приносив зцілення Своєму народу. Він – зерно, кинуте у землю; воно померло, але жнива тривають донині!

Кому з грішників не потрібна благодать? Хто зі зранених гріхом людей не хоче зцілитися, піднявши очі на Вознесеного? Хто з грішників знає, що був створений для чогось більшого, ніж для фізичного світу?

Сьогодні я потребую Його! Я бажаю того, що може дати лише Він!

Ісус помер, щоб ми могли жити та бути подібними до Нього! Його бажання – щоб ми були подібні до Нього!

«У житті своєму ви повинні думати й чинити так, як Ісус Христос. Хоч і був Він Богом у всіх відношеннях, та не вважав Свою рівність Богові скарбом, за який треба триматися. Замість того, Він полишив Своє місце із Господом, ставши рабом, звичайною людиною. І ставши таким, принизив Себе, й був покірливим до останньої години, аж до смерті на хресті. Через те Бог возніс Його і звеличив до таких висот і дав Йому ім’я, яке є найважливішим від будь-якого іншого імені, щоб усі, хто знаходиться на небі, на землі і під землею, схилили коліна на славу імені Ісусового. І щоб усі уста проголошували, що Ісус Христос — Господь на славу Бога Отця» (До филип’ян 2:5-11).

Будьте смиренні. Коріться і довіряйте Христу!

Моя молитва сьогодні: Господи, я Твій! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.