Գլխավոր | Հրաշքներ | Основа дружби з Богом – час, проведений з Ним

Ми створені для дружби та зв’язків з людьми. Але щоб стосунки були глибокими, ми маємо говорити правду іншим. А це завжди ризиковано. Чому? Тому що в той момент, коли ми відкриваємось, говорячи правду, особливо розповідаючи про проблему, яка у нас є, ми піддаємо собі можливості бути відкинутими. І тому часто через страх ми намагаємося будувати стосунки без чесності та вразливості. Але в результаті отримуємо самотність, порожнечу та поверхневі стосунки з людьми.

Так, чесність може бути ризикованою, але це головний інгредієнт справжньої дружби!

Буквально днями я натрапив на чудову цитату: «Справжній друг — найбільше з усіх благословень, про яке ми найменше піклуємося».

Ісус знав це. «І визначив Дванадцятьох, щоб із Ним перебували, і щоб послати на проповідь їх» (Марка 3:14).

«Перебувати з ними» – це найкраща основа для дружби. Сьогодні ми називаємо це «разом проводити час». Спільний час дозволяє поговорити про все. Час дозволяє побудувати та зміцнити зв’язки. Тільки проводячи час разом ми дійсно можемо побачити та дізнатися, як ми реагуємо та взаємодіємо у реальних життєвих ситуаціях.

Проводьте час з Ним! Учнівство – це постійне навчання!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за простоту учнівства. За істину, що бути учнем Твоїм, це значить перебувати з Тобою. І бути з тими, хто слідує за Тобою. Ми будемо рости, щоб бути більш схожими на Тебе, Господи Ісусе! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.