Գլխավոր | Հրաշքներ | Обітниці Бога вже належать вам!

У Христі всі Божі обітниці належать вам! Ви можете вигукувати ці обіцяння. Так! І Амінь!

У Біблії можна знайти тисячі обітниць Бога. Деякі дослідники кажуть, що їх близько 7 тисяч. Скільки б не було, їх дуже багато!

Чому обітниці Божі настільки важливі для нас?

Тому, що вони допомагають зрозуміти дійсність (реальність). Вони допомагають пізнати характер Бога, навіть якщо ми Його не бачимо! Однак, найбільше вони допомагають зрозуміти Його любов до нас! Так, любов, спрямовану до вас і до мене!

Кілька років тому наш син загрожував замахом на своє життя. Про всяк випадок ми з Крісті відвезли його до відділення невідкладної допомоги та змусили пройти безліч тестів. Для нас це був надзвичайно важкий час. Але тоді ми прочитали у Біблії обітницю Бога: «Я тебе не покину, ані не відступлюся від тебе!» (Євреїв 13:5).

Ця обітниця принесла нам справжню втіху. Наче Бог простягнув руку й міцно тримав нас, поки ми проходили через ці випробування.

У цьому сила Божих обітниць! «…Скільки бо Божих обітниць, то в Ньому Так, і в Ньому Амінь, Богові на славу через нас» (2 Коринтян 1:20).

У Христі всі Божі обітниці належать вам! Ви можете вигукувати ці обіцяння. Так! І Амінь!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за Твої обітниці! Вони моя опора! Вони для мене життя! Твої обітниці дають надію, коли моя ситуація видається безнадійною! Дякую Тобі! Ти — охоронець обітниць!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.