Գլխավոր | Հրաշքներ | Облиште гордість, якщо прагнете зустрітися з Ісусом!

Гордість – одна з головних перешкод, що заважає зустрітися з Ісусом. Коли мені було 20 років, я був певен, що знаю майже все. А все через те, що я був сповнений гордості! Тому я ніколи не забуду те, що передувало моєму рішенню піти за Христом, присвятивши Йому все своє життя.

Одного вечора я прийшов на церковну службу, й побачив, що більшість присутніх – люди похилого віку. Але саме там, на тому служінні, я відмовився від своєї гордині. Я сказав собі, що приєднаюся до цієї групи людей похилого віку не тому, що вони привабливі, а тому, що я знаю, що вони збираються навколо Ісуса. Крапка.

Закхей був відомою людиною у своєму регіоні. Він був головним збирачем податків, й ця посада збагатила його. Однак він мав і зовнішні особливості – невисокий зріст. Можливо, він соромився свого росту й думав, що хоч би за матеріальне багатство люди поважатимуть його.

Крім всіх зовнішніх особливостей, Закхей мав дещо надзвичайне всередині, у своєму серці. Він пристрасно хотів побачити Ісуса! Це бажання було настільки сильним, що він відклав усяку опіку про «збереження» свого суспільного статусу й змирився настільки, що піднявся на дерево, щоб через натовп побачити Ісуса! Й, проходячи повз дерева, Ісус зупинився, щоб поговорити з ним.

«Упокоріться перед Господнім лицем, і Він вас підійме!» (Якова 4:10).

Моя молитва сьогодні:

Господи, я знаю, що Ти гордим противишся, а смиренним даєш благодать (1 Петра 5:5). Мені потрібна Твоя благодать, щоб побачити Тебе та йти за Тобою! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.