Գլխավոր | Հրաշքներ | Не існує труднощів, що перевершують могутність Божу!

Учора я слухав одне аудіо – це були вірші з Біблії, що звучали на фоні чудової музики. Мене дуже торкнувся один уривок. Коли я почув його, то замислився: як взагалі можливий такий глибокий рівень віри?

«Коли б фіґове дерево не зацвіло, і не було б урожаю в виноградниках, обманило зайняття оливкою, а поле їжі не вродило б, позникала отара з кошари і не стало б в оборах худоби, то я Господом тішитись буду й тоді, радітиму Богом спасіння свого! Бог Господь моя сила» (Аввакум 3:17-19).

Як навчитися так само щиро довіряти Богу? Я не маю простої відповіді. Думаю, ми можемо дізнатися про це тільки коли самі проходитимемо через складні випробування. Як сказала Коррі Тен Бум, яка втратила свою сім’ю у нацистських концтаборах: «Немає ями настільки глибокої, щоб Бог не був ще глибшим».

Де б ви не були, Бог вас не залишив! Він глибший за будь-яку яму, будь-яку проблему, в якій ви знаходитесь сьогодні. Він триматиме вас за руку і проведе через усі труднощі!

Моя молитва сьогодні:

Господи, ями всюди. Моя яма здається дуже глибокою… Але я довірюся Тобі! Ти зі мною скрізь, де б я не був. Я не один. Ти – моє спасіння! Ти – сила мого життя! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.