Գլխավոր | Հրաշքներ | Не стримуйте сльози перед Божим Лицем

У кожного трапляються моменти втоми та знемоги. Більшість із нас чудово зрозуміють емоційний стан, який описує Давид у 69 (68) Псалмі: «… Води вже аж до душі підійшли… Я загруз у глибокім багні… змучився в крику своїм, висохло горло моє, очі мої затуманились…»

Буквально минулого тижня у нас із Крісті був дуже непростий момент. Я сказав їй, що ми нічого не можемо вдіяти, щоб покращити сімейні стосунки. Ми втомилися. Ми ніби вичерпалися, намагаючись зрозуміти: коли ж ми пішли не тим шляхом? Що ми пропустили? Як ми можемо зробити все вірно? Чи стосунки з часом будуть зцілюватися і покращуватися? Може, нам просто доведеться терпіти ситуацію, що склалася?

Ви відчуваєте нашу втому? Виснаження?

Але минулої неділі після проповіді я сказав Крісті: «Спустимося до вівтаря і помолимося про чудо в наших сімейних стосунках». І ми схилили коліна і помолилися. Ми зробили те, що Давид, і так само проголосили: «Очі мої затуманились від виглядання надії від Бога мого!» (Псалом 69:3).

Ви сьогодні потребуєте дива? Вам потрібна Божа допомога? Зверніться до Нього!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я такий вдячний, що можу прийти до Тебе зі своїми проблемами. Я можу вільно плакати перед Твоїм Лицем, бо знаю, що Ти піклуєшся про мене. Навіть коли я стомлений, Ти ніколи не втомлюєшся, Ти ніколи не припиниш турбуватися про мене. Я вірю, що Ти прийдеш до мене сьогодні! Я довіряю Тобі сьогодні та завжди! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.