Գլխավոր | Հրաշքներ | Не поспішайте досліджувати темряву…

Сьогодні у всьому світі відзначають Хелловін. Вважаю, існує багато причин, чому це стародавнє свято з кожним роком розповсюджується все ширше.

Насамперед його популярність пов’язана з духовним аспектом – відомо, що воно спонукає людей зв’язуватися зі своєю темною стороною, а саме там оперують демони. На жаль, не всі знають про це, не кожен має когось близького, хто міг би розповісти про справжнє значення того, що відбувається. Люди хочуть досліджувати темряву, й тому ці свята розповсюджуються.

Проте той, хто пізнав любов і милість Ісуса, знає, що бісівські духи є реальними – про них говорить Слово Боже: «Тож підкоріться Богові та спротивляйтесь дияволові, то й утече він від вас» (Якова 4:7).

Сатана використовує будь-яку можливість для нападу. Й він атакує через почуття провини, якщо ми допустилися якоїсь дурниці – під час Хелловіну чи у іншій ситуації. Але навіть якщо ми згрішили проти нашого Небесного Батька, наступне Слово з Писання описує, хто Він для нас сьогодні і як ставиться до нас!

«Не за нашими прогріхами Він поводиться з нами, і відплачує нам не за провинами нашими. Бо як високо небо стоїть над землею, велика така Його милість до тих, хто боїться Його, як далекий від заходу схід, так Він віддалив від нас наші провини!» (Псалми 102:10-11).

Майте страх Божий сьогодні! Захоплюйтесь Господом! Його милість і любов до вас нескінченна!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за Твою милість до мене! Я так її потребую! Дякую, що у Твоєму серці я знаходжу прощення! Я поклоняюсь Тобі! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.