Գլխավոր | Հրաշքներ | Не нам коронувати Ісуса – Він був, є і буде Царем!

Я довго думав про це. Ймовірно, Ісус – єдиний правитель, Який не вимагає вірності. Якщо у вашої країни є цар, ні у кого, хто знаходиться на його території, немає вибору, підкорятися йому чи ні. Ви просто народилися на землі, де є цар (правитель), і тому ви його підданий.

Ісус – «інший». Він народився Царем євреїв, але Він є Царем усіх! Однак, Він нікого не змушує приймати Себе. Оскільки Він не від цього світу, Він не підкоряється цьому світу, тому Він пропонує Себе і Своє Царство кожному з нас.

Проте Ісус дає вибір: служити Йому як Царю, і тоді Батько Небесний прославить тих, хто служить Йому (Від Івана 12:26) або ж служити собі і здобувати славу від людей (Від Матвія 6:5).

Ось поворотний момент:
Визнайте Його як Царя, яким Він є. Поклоняйтеся Йому і добровільно погоджуйтесь на Його правління у вашому житті – або продовжуйте контролювати все самі!

Ніхто не може зробити Його Царем! Він був, є і завжди буде Царем! А ми можемо лише визнати Його Царство і утримати Його на Його центральному законному місці у наших серцях!

Моя молитва сьогодні:
Господи, я вирішую підкоритися Твоєму царству! Це моє місце безпеки, життя, миру та радості! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.