Գլխավոր | Հրաշքներ | Не намагайтеся змусити Бога виконати вашу волю!

Навіщо молитися?
Це чудове питання.


Напевно, кожен із нас знайде у своїй Біблії фрази, які, здається, говорять одне, але особистий досвід реального результату трохи відрізняється від очікуваного.


Наприклад, в Євангелії від Івана сказано: «І коли що просити ви будете в Імення Моє, те вчиню, щоб у Сині прославивсь Отець. Коли будете в Мене просити чого в Моє Ймення, то вчиню» (Івана 14:13-14).


Проте, «наша воля» так легко плутається у подібних ситуаціях! Ми всі це знаємо. І, буває, ми впевнені, що знаємо краще, що саме нам треба, коли молимося Богові про Його найкраще. А потім ми засмучуємось, тому що Бог не відповідає так, як ми цього бажали.


«Я глибоко упевнений, що молюся за Його волею, але щось не виходить» – на мій досвід, саме тут виникає плутанина. Ось, чому мені так подобається це твердження: «Ціль молитви не в тому, щоб змусити Бога зробити те, що я хочу, а в тому, щоб попросити Бога зробити те, що правильно і найкраще в цій ситуації». Варто зазначити, що після такої молитви ми знаходимося в кращому становищі для прийняття рішень.


Моліться доти, доки ви не станете по-справжньому нейтральними й не будете готові прагнути того результату, що хоче Бог!

Моя молитва сьогодні:
Господи, я молитимуся Тобі! Я піднімуся перед Тобою, бо хочу, щоб Ти робив те, що правильно. Ти знаєш, що краще! І я дійсно хочу саме того, про що молюся, коли звертаюся до Тебе: «Нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі» (Матвія 6:10). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.