Գլխավոր | Հրաշքներ | Не копіюйте чужий шлях віри!

Нещодавно я натрапив на фразу, що набула поширення в соціальних мережах.

«Життя – найважчий іспит. Багато хто зазнає невдачі, бо намагається копіювати інших, не розуміючи, що тест у кожного свій».

Це твердження торкнулося самого мого духу, тому що це саме те, що написано в Посланні до Євреїв 12:1: «Тоді ми зможемо долати життєвий марафон з пристрастю та рішучістю, бо шлях уже намічений перед нами!» (дослівний переклад на українську з сучасного англійського перекладу Passion).

Дослівно з арамейської остання частина вірш перекладається як «забіг, особисто призначений нам».

Подумайте про це. Вам дано індивідуальне завдання, яке Бог створив спеціально для вас! І оскільки це істина, єдиний спосіб досягти успіху в цьому особливому забігу — перебувати у стосунках з Тим, Хто створив для вас завдання та мету!

Добре і корисно спостерігати за «хмарою свідків», але не копіюйте чужий шлях віри! Бог хоче, щоб ви йшли за Ним туди, куди Він поведе вас!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі за Твоє керівництво і підбадьорення! Твоє Слово говорить: «Мого голосу слухають вівці Мої, і знаю Я їх, і за Мною слідком вони йдуть» (Івана 10:27).

Нехай це буде істиною для мене! Дякую Тобі за моє призначення та завдання, яке Ти задумав виключно для мене! Ось я, пошли мене! (Ісая 6:8) Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.