Գլխավոր | Հրաշքներ | Не забувайте піклуватися про ґрунт свого серця

У Посланні до євреїв 2:3 йдеться про «велике спасіння». Але що зберігає мене у ньому? Знання, що «життя – в єдиному імені»!

Коли я вирішив слідувати за Христом, я майже з самого початку знав, що з насінням, що сіється у серці, ніколи не буває проблем. Насіння – «Слово Боже». І кожна насінина приносить «плід у сто разів». Але є проблема із ґрунтом серця. Моє серце може перетворитися на сухе кам’янисте «узбіччя» (Від Матвія 13:3-4). Глибоко всередині в серці можуть знаходитись камені (вірш 5). І в моєму серці можуть вирости терни, тому воно може сумʼятитись через «турботи цього світу» (вірш 22).

Ось так просто. Ось чому потрібно знати своє серце та постійно «обробляти». А що це значить? Що каміння необхідно прибирати. Що бур’яни слід виривати. І про «ґрунт» благородного та чесного серця необхідно дбати.

Тому, коли я був дуже молодий у вірі, я пішов на групу вивчення Біблії. Я відвідував молодіжні збори. Я брав участь у короткострокових школах біблійної підготовки. Я був у церковних таборах. Все тому, що я хотів продовжувати досліджувати своє «велике спасіння»!

Вам також слід обробляти своє серце. Щоб «насіння», яке є Христос – Слово Боже – могло принести плід у 30, 60 та 100 разів!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я буду обережним з тим, чим наповнюється моє серце і розум. Що потрапляє до моєї душі. «Над усе бережи своє серце» (Приповісті 4:23). Адже з нього течуть джерела життя. Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.