Գլխավոր | Հրաշքներ | Не забувайте: духовний світ завжди важливіший за фізичний

Ми настільки захоплені подіями у природному світі, що виникає спокуса думати, ніби фізичний світ важливіший. Але це не так.

Буря на Галілейському морі була природним явищем, але коли вона вирувала, Ісус спав, а Його учні були в паніці. Під час духовного шторму в Гетсиманському саду учні Христа спали, а Спаситель перебував у сум’ятті.

Наприклад, ми з Крісті розпочали у Монтані власну справу – надаємо місце для зберігання. І ми зазнаємо тиску фізичного світу, коли нам дзвонять клієнти зі скаргою на поганий стан дороги, через що вони не можуть забрати з місця зберігання свій будинок на колесах або трейлер. Ми відчуваємо тиск фізичного світу у вигляді дощу чи інших природних явищ, але ми зробили вибір якісно надавати послуги, і нам доводиться реагувати.

Але якщо порівняти духовний світ з фізичним, то стає зрозумілим, що фізичний світ – лише тимчасове явище. Духовний світ – ось, що найважливіше у нашому житті.

«І Він вийшов, і пішов за звичаєм на гору Оливну. А за Ним пішли учні Його» (Від Луки 22:39).

Вчора я звернув увагу на слова «за звичаєм». Ісусові було звично підійматися на Оливну гору. Він ходив туди часто, це було звичайне місце для Нього. Він ходив туди за звичкою. І саме на цьому місці відбувалися духовні події.

Ісус там молився. Ісус налагоджував контакт зі Своїм Батьком Небесним.

Але гора також мала для Ісуса певний символізм. Оливкову олію видобувають з оливок під пресом. Ісус також мав пережити тиск. І коли це сталося, з Ісуса потекла олія Духа Святого!

Чи є у вас своя «Оливна гора», де ви молитеся?

Моя молитва сьогодні:

Господи, дозволь мені знайти «Оливну гору». Місце, де я слухатиму Тебе. Де я налагоджуватиму з Тобою контакт. Де Ти зберігатимеш мене, коли фізичний світ напирає. В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.