Գլխավոր | Հրաշքներ | Не все знати і не все розуміти – це нормально!

Не має значення, хто ви за походженням, ким працюєте або наскільки ретельно досліджуєте навколишній світ – жодна людина не може знати все про все! І немає нікого, хто може враховувати людський чинник у процесі прийняття рішень.

У кожного з нас є сліпі зони! Або ще гірше – кожен з нас має упередження, й ми не можемо подолати їх, скільки б не дізналися фактів, що суперечать нашим стереотипам.

Минулого тижня я відвідав церковну конференцію, і там почув чудові коментарі з приводу цього вірша з 2 Послання до коринтян.

«…Коли ж вони навернуться до Господа, тоді покривало здіймається» (2 до коринтян 3:16).

У духовних питаннях ми також маємо «сліпі зони». Допоки ми не навернемось до Господа, на кожному з нас лежить покривало, що блокує здатність правильно сприймати все, що відбувається в духовній сфері. І як би сильно ми не хотіли, нам не вдасться самостійно «зняти покривало» з інших людей!

Я б дуже хотів прибрати покривало з серця та розуму деяких моїх дітей! Я так хочу, щоб вони знали Ісуса, любили Його та служили Йому! Але я не можу нічого вдіяти. І ніхто не може… Тому ми продовжуємо молитися, любити й шукати Господа, щоб Він Сам навернув їх до Себе!

Прямуйте до Господа – у цьому ключ до звільнення від сліпих зон!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за Твої обітниці! Коли я звертаюся до Тебе, моє покривало знімається! Господи, моє рішення – завжди звертатися до Тебе! В Ім’я Ісуса! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво! Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.