Գլխավոր | Հրաշքներ | Нехай не буде між вами лицемірного фарисейства!

Коли релігійні лідери приходять до влади, не маючи «Духа Христа» всередині себе, вони часто стають релігійними гнобителями. Ось чому майже при кожній зустрічі з такими лідерами Ісус вступає з ними у конфлікт. Ось деякі приклади:

«Господь же промовив до нього: Тепер ви, фарисеї, он чистите зовнішність кухля та миски, а ваше нутро повне здирства та кривди!» (Від Луки 11:39).

«Фарисеї ж пішли, і зібрали нараду на Нього, як би Його погубити?…» (Від Матвія 12:14).

«Чули все це й фарисеї, що були сріблолюбці, та й стали сміятися з Нього» (Від Луки 16:14).

«Горе ж вам, книжники та фарисеї, лицеміри, що перед людьми зачиняєте Царство Небесне, бо й самі ви не входите, ані тих, хто хоче ввійти, увійти не пускаєте!» (Від Матвія 23:13).

«Кажу бо Я вам: коли праведність ваша не буде рясніша, як книжників та фарисеїв, то не ввійдете в Царство Небесне!» (Від Матвія 5:20).

«Але дехто, що ввірували з фарисейської партії, устали й сказали, що потрібно поганів обрізувати й наказати, щоб Закона Мойсеєвого берегли» (Дії 15:5).

«Горе вам, книжники та фарисеї, лицеміри, що обходите море та землю, щоб придбати нововірця одного; а коли те стається, то робите його сином геєнни, вдвоє гіршим від вас!» (Від Матвія 23:15).

Я проголошую: між вами так не буде! Ви вільні від цього лицемірства влади! Ви вільні від фарисейства! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.