Գլխավոր | Հրաշքներ | Нехай ваші діти будуть як паростки оливки!

Ми з моєю дружиною Крісті зараз відвідуємо наших онуків. Старшому два роки, а молодшому лише тиждень. Тому я багато роздумував про дітей.

У церкві можна часто почути про дітей як про дар від Господа. Також, коли йдеться про дітей, часто цитується вірш з Псалму: «Діти спадщина Господнє… блаженний той муж, що сагайдака свого ними наповнив, не будуть такі посоромлені, коли в брамі вони говоритимуть із ворогами!» (Псалми 127(126):3-5).

Але, схоже, я дещо пропустив: « Твоя жінка в кутах твого дому як та виноградина плідна, твої діти навколо твого стола немов саджанці ті оливкові!» (Псалми 128:3).

Прочитавши цей уривок, я отримав неймовірне осяяння. По-перше, оливкове дерево – одне з найважчих для знищення. Розростаючись, воно випускає пагони від коріння та стовбура, які приростають до основного стовбура, стаючи його частиною. Таким чином, молоді пагони зміцнюють дерево і допомагають йому ставати стійкішим (стабільнішим). Саме тому можна зустріти оливкові дерева, яким понад тисячу років!

Отже, оливкові дерева можуть рости будь-де. Вони плодоносять цілий рік. Оливкова гілка є символом світу. Оливкова олія є джерелом світла у світильниках.

Пагони оливкового дерева – це прообраз ваших дітей за вашим столом!

Моя молитва сьогодні:

Господи, нехай наші діти виростуть миротворцями. Нехай вони стануть стабілізаторами спочатку для нашої сім’ї, а згодом і для нашого суспільства. Нехай вони плодоносять цілий рік! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.