Գլխավոր | Հրաշքներ | Неможливо стати собою, не взявши на себе ярмо Христа

Вчора я читав книгу з цитатами Клайва Льюїса, й ці слова торкнулися мого духу: «Саме коли я звертаюся до Христа, коли я віддаюся Його Особі, я вперше починаю знаходити власну справжню особистість».

Бог влаштував нас таким чином, що ніщо на землі не може задовольнити нас. Досягнення, освіта, влада чи гроші, які ми заробили… Ніщо з того, до чого ми прив’язані, ніколи не зможе повноцінно замінити Христа!

«Спокій для ваших душ» — це те, що обіцяє Ісус, коли ми прийдемо до Нього. Грецькою «душа» (psychí) – це емоції, психіка.

Душа (психіка) є ядром особистості. І саме в душі наші емоції (психіка) переживають і осмислюють усе, що відбувається. У душі рояться амбіції та нескінченні думки, багато з яких можуть бути брехнею. Саме там ми порівнюємо себе з іншими та намагаємося розібратися, що правда, й що ні.

Тому Ісус каже: «Візьміть ярмо Моє» – «Навчайтеся у Мене. Моє ярмо легке».

Коли ми чинимо згідно з Його словом, тоді і проявляється наше справжнє «я». Справжня особистість починається там, де ви «впряглися в одну упряжку» з Христом. Брехливі голоси в душі заспокоюються, й через ваше життя починає виявлятися правда!

«Секрет ось у чому: Христос в вас! Так, Христос в вас, що несе з Собою надію на всі прийдешні славні справи» (До колоссян 1:27, переклад Філліпса).

Христос в вас – ось, якою з самого початку була Божа мета для вас!

Моя молитва сьогодні:

Господи, схиляю голову перед Твоїм ярмом! Нехай Твоя Істина змінить мене згідно з Твоїм планом! Нехай проявиться справжній я, створений у Христі Ісусі! Амінь!

Дякую за те що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.