Գլխավոր | Հրաշքներ | Неможливо загасити Божий вогонь, що палає всередині вас!

Здається, Ісус ризикував, покладаючись на групу Своїх учнів щодо формування Церкви та продовження Своєї місії на землі. Адже вони були мінливі та постійно сварилися…

Мені пригадується яскрава сцена з книги Джона Баньяна «Похід паломника». Дія відбувалася «там, де вогонь горить біля стіни». У кімнаті знаходилася людина, яку Баньян описував як «той, хто завжди стоїть (біля вогню) та виливає багато води, щоб загасити його». Але скільки б та особа не лила води, вогонь тільки розгорявся і ставав сильнішим. Пілігрим заходить за стіну і бачить іншу людину «з посудиною олії в руці, яка також продовжувала таємно підливати олію у вогонь»!

Я вірю, що це чудовий опис того, що відбувається, коли ви або я сповнені Духа Святого, який живе в нас. Не має значення, як сильно диявол атакує наші життя – Божий вогонь усередині нас неможливо загасити! Його палке полум’я, що палахкотить всередині нас, тільки підсилюється та стає інтенсивнішим.

У Книзі Дій ми читаємо, як після П’ятдесятниці група неосвічених чоловіків і жінок, які ходили разом з Ісусом, змогли «перевернути світ догори дном» (Дії 17:6).

Ви маєте прямий доступ до Нього! У вас є сила змінити цей світ!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі за Твою молитву: «І вблагаю Отця Я, і Втішителя іншого дасть вам, щоб із вами повік перебував, Духа правди, що Його світ прийняти не може, бо не бачить Його та не знає Його. Його знаєте ви, бо при вас перебуває, і в вас буде Він» (Від Івана 14:16-17). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.