Գլխավոր | Հրաշքներ | Неможливо виміряти глибину перебування в Бозі!

Якщо ви вже досить довго читаєте «Диво кожного дня», то, швидше за все, вже чули про це раніше – оскільки я часто повертаюся до цих думок.

Чи знаєте ви, що в вас найважливіше (головне)?

Те, що в нас найцікавіше – знаходиться глибше під поверхнею. І найважливіша частина вас – те, що найбільш значуще – це ваші стосунки з Ісусом Христом! Це плід, який «перебуватиме», і про який Ісус говорив в Євангелії від Івана 15 розділі.

Неможливо виміряти «висоту та глибину» «перебування в Ньому».

Чому?

Бо Бог є Бог. Це назавжди, бо Він є вічний. Це сповнене любові, тому що Він (Бог) є любов (Книга Пісня над піснями). Це дещо нове, тому що Він – Творець. Це свіжо, тому що «його милість оновлюється щоранку». Це краще, ніж учора, бо Він є нашою надією. Це союз. Це єдність. Це стосунки, тому що Він бажає врятувати нас від самих себе і приготувати як наречену для Свого Сина Ісуса!

Він бажає стосунків із нами найбільше у світі. Він не егоїстичний у цьому питанні. Він знає, що якби був інший шлях отримати життя, мир і спасіння, Він розповів би нам про нього.

Погодьтеся на Його Панування, і це стане «життям» для вас – зараз і навіки!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я підкоряю свою волю Тобі. Я хочу перебувати з Тобою, і щоб Ти перебував у мені! Це моя молитва на все життя. «Хто має Христа, має життя. Хто не має Христа, не має життя». Дозволь мені завжди відображати Тебе як життя! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.