Գլխավոր | Հրաշքներ | Немає нічого ціннішого за благодать, що дана нам безоплатно

«Яка ж користь людині, що здобуде ввесь світ, але душу свою занапастить?» (Євангеліє від Матвія 16:26).

Це запитання поставив Ісус. Дуже цікаве питання.

Шлях Ісуса – це шлях перемоги. Він є для нас прикладом. Однак, Ісус здобув перемогу, подолавши смерть та хрест. Тому, щоб ми здобули Його перемогу, ми проходимо свій власний «хресний шлях». Це смерть «старої людини», що є результатом справжньої зустрічі з Христом.

Зрештою, ми підкорюємо всього себе Йому. Віддаємо в Його руки не тільки те погане, що в нас є (гріх), а й усю особистість цілком. Ми віддаємо йому наш час, таланти та скарби. Говоримо Йому: «Я – Твій! Тепер і назавжди».

Багато років тому на мене моє життя вплинула книга Дітріха Бонхеффера «Ціна учнівства». Ось що написано у першому розділі: «Дешева благодать — це благодать без учнівства. Дорога благодать є Євангелієм, яке потрібно шукати. Така благодать коштує дорого, бо вона закликає нас слідувати за Христом. Це дорого, тому що коштує людині її життя, і це благодать, тому що дає людині єдине справжнє життя. Насамперед це дорого, тому що це коштувало Богу життя Його Сина».

У другому розділі він пише: «Коли Христос закликає людину, Він пропонує їй прийти та померти…»

Померти (для себе) – це і є перемога!

Моя молитва сьогодні:

Господи, допоможи мені підкорити себе Тобі і бути податливим для Твоїх змін, м’яким, як глинам у Твоїх руках. Працюй наді мною! Віддаю себе Тобі назавжди! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.