Գլխավոր | Հրաշքներ | Немає кращого часу, ніж тепер, щоб любити Слово Боже!

Кілька ночей тому я погано спав. Я відкрив Kindle й читав стару християнську книгу, поки не натрапив на цей рядок: «У тиші та довірі ваша сила!»

Я знав, що це вірш із Старого Завіту. Але я заплющив очі і замислився над цим словом. Воно торкнулося моєї душі, й мені захотілося поділитися цим з вами…

Я хочу бути сильним – емоційно стійким та врівноваженим. Я хочу, щоб мій розум змінювався відповідно до Слова Божого, але це слово кинуло мені виклик! «У тиші та довірі» — ось, де моя сила. Якби цей текст писав я, можливо, я додав би багато інших слів перед «сила», перш ніж згадати «тишу і довіру».

Світ дає нескінченні поради щодо емоційної зрілості. Проте в жодному списку, що мені траплявся, не йшлося про «тишу та довіру». Насправді більшість порад стосуються безпосередньо вас: «контролюйте свої емоції», «ставте цілі», «ризикуйте» тощо.

Але перебувати у мирі та спокої та довіряти Богові – це саме те, що нам усім потрібно! У тому числі й мені!

«Сила вам буде в утишенні та в сподіванні…» (Ісая 30:15).

Це слово сьогодні для вас!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я сьогодні спокійний! Я довірюся Тобі! Моя сила походить від Тебе! Твоє Ім’я – міцна вежа! Я біжу до Тебе, і я буду в безпеці! (Приповісті 18:10). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.