Գլխավոր | Հրաշքներ | Невідомість вимагає довіри Богу!

Минулого тижня у нашій родині трапився дуже серйозний переполох. У мами Крісті кілька місяців сильно боліла спина, її це дуже виснажувало. Лікарі взяли аналізи та попередили, що є ймовірність онкозахворювання, хоч і дуже невелика.

Ця новина змусила нашу сім’ю молитися. Крісті і я почали проголошувати, Хто є Бог – не тільки в цій проблемі, але й у всіх ситуаціях. Ми проголошували, що Бог є цілителем. Бог є любов. Божі шляхи досконалі. Бог чує нас. Бог з нами. Бог рятує нас…

Цікаво, що інші члени сім’ї вже обговорювали, як пройти через рак. Усі мали такі плани, ніби погані новини вже підтвердилися.

Це властивість людського розуму: коли звістки несуть потенційно негативні наслідки для нас, мозок починає працювати на надшвидкості. Але це жах. Ми починаємо турбуватися абсолютно з будь-якого приводу, переживаємо абсолютно про все, що тільки може статися.

Проте Бог хоче, щоб ми знали Його і зосереджувалися на Ньому.

Ось Його Слово: «Думку, оперту на Тебе, збережеш Ти у повнім спокої, бо на Тебе надію вона покладає» (Ісая 26:3).

Завжди довіряйте Йому!

…Сьогодні ми славимо Господа, тому що лікар зателефонував, щоб сказати, що у мами Крісті немає жодних ознак онкології!

Як за хороших, так і за поганих новин, є тільки один правильний вибір: довіртеся Йому, бо Він піклується про нас!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі за Твоє Слово, яке вчить мене довіряти Тобі у всьому. Ти – мій Спаситель! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.